#

ONTDEK ONZE NIEUWE COLLECTIE VAN GOLD&WOOD

modebrillen

GOUD, HOUT EN BUFFELHOORN

Het is niet alleen de tijd die genomen wordt en de ongelofelijke passie van de ambachtlui die van Gold&Wood een uniek brillenmerk maakt. Het is ook de expertise en het gebruik van de meest verfijnde natuurlijke materialen dat de collectie een uniek karakter geeft. Dit vakmanschap wordt hierdoor een kunst waarvan het geheim van design tot productie goed bewaard wordt.

DESIGN

Innovatie en verleiding is de motor van het team van designers bij Gold&Wood. Dit betekent dat ze een ziek geven aan de brillen, door het zoeken naar nieuwe vormen, door het combineren van nieuwe materialen en kleuren, alsook door het verbeteren van nieuwe technieken. Iedere bril is daarom getekend met het doel om het comfort te verbeteren zonder in te boeten op niveau van luxe, elegantie en puurheid.

PRODUCTIE

Er is geïnvesteerd in veren uit natuurlijk hout en buffelhoorn. Sommigen proberen het te imiteren, maar steeds zonder veel succes. Onze brillen zijn volledig handgemaakt in het eigen atelier. Alle brillen worden uitvoerig gecontroleerd in ieder stadium van het productieproces. Vanaf het vormsnijden, het afstellen van de veren, tot na het polieren van de bril. Zodat het eindproduct in al zijn glorie te

Kom eens langs om kennis te maken met deze exclusieve collectie, of neem contact voor meer informatie hierover.

Gold&Wood