#

drivewear glazen

News

Drivewear zonneglazen combineren geavanceerde technologieën die zorgen voor uitzonderlijke voordelen ten opzichte van andere zonneglazen .

DE KRACHT VAN POLARISATIE

Polarisatie treedt normaal alleen op wanneer de brillenglazen donker zijn. Drivewear brillenglazen gebruiken echter een krachtige polarisator, die al perfect werkt bij een lichter kleur van glas. 

BIJ WEINIG LICHT OF BIJ BEWOLKING GOED ZIEN.

Bij weinig licht of bij bewolking nemen Drivewear brillenglazen een geelgroene tint aan, die meer contrast creëert en ervoor zorgt dat de ogen zoveel mogelijk nuttige lichtinformatie ontvangen.

ACHTER DE VOORRUIT OOK EEN VOLDOENDE DONKER GLAS.

De meeste fotochromatische brillenglazen reageren op UV-licht terwijl de voorruit van de auto bijna 100% van het UV-licht blokkeert. Drivewear brillenglazen kleuren achter de voorruit van de auto ook donker, omdat ze tevens op zichtbaar licht reageren. Ze  worden koperkleurig. Dit om het te veel aan licht te neutraliseren en stoplichten goed zichtbaar te maken. Het verbetert ook het dieptezicht.

IN HELDERE LICHTOMSTANDIGHEDEN EN BUITENSHUIS

Buitenshuis ze donkerroodbruin. Dit om  het te veel aan licht zorgvuldig te filteren en de ogen nog beter te beschermen tegen fel licht. De bruine kleur van de brillenglazen zorgt voor een zeer goede kleurherkenning.

Deze glazen zijn bij ons in kant en klare brillen te krijgen en ook op sterkte voor brildragers.

KOM EENS LANGS OM ZE UIT TE PROBEREN OF MEER UITLEG