#

LAST VAN VERBLINDING TIJDENS HET AUTO RIJDEN

News

3 BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN VAN SERENGETI GLAZEN :

PHOTOCHROMATISCH

Alle Serengeti zonneglazen zijn Fotochromatisch. Dit wil zeggen dat ze zich automatisch aan de lichtintensiteit aanpassen. De lichtgevoelige moleculen in het zonneglas passen zich constant aan, en je merkt dat je ogen zich nooit geforceerd of vermoeid voelen doordat de Serengeti zonneglazen een groot deel van het werk overnemen. Hoe sterker de zon schijnt, hoe donkerder uw zonnebril wordt.

BLAUW LICHT FILTER

Alles wat je wìl zien. En niets wat je niet wil zien. Spectral control biedt ongeëvenaarde en superieure contrast- en kleurversterking door het uitfilteren van specifieke kleuren in het zichtbare licht spectrum. Dit resulteert in scherpere kleuren en heldere beelden terwijl een natuurlijke, niet gedeformeerde kleurbalans behouden blijft. Serengeti zonneglazen reduceren het verblindende en afleidende blauw licht dat oogspanning en oogvermoeidheid veroorzaakt. De Serengeti zonnebrillen en zonneglazen snijden als het ware door door mist en schittering voor een optimale visuele helderheid, zelfs op grote afstand.

POLARIZATIE

Licht kan reflecteren van op verschillende oppervlakken, zoals water, sneeuw, het wegdek enz... Maar Serengeti’s polarizerende technologie verwijdert de schittering, en de vermoeidheid en spanning die het veroorzaakt op uw ogen. Vrijwel 100% van alle UVA én UVB straling wordt tegengehouden. Dat is een bescherming die veel verder gaat dan de wettelijk standaard. U kan zich met Serengeti’s polarizerende zonneglazen veilig op de weg begeven zonder het risico op verblinding.

Bekijk eens de catalogus