#

nieuw bij theo

News

Wees rebels

De nieuwste zonnebrillen van de Belgische ontwerper Tim Van Steenbergen . Een ode aan de modernisten. Zij waren het die eind 19de eeuw voor een radicale breuk zorgden met de bestaande traditie in het denken over architectuur, design en kunst.  Als meubelverzamelaar liet Tim zich vooral hierdoor beïnvloeden. Tim koos 6 stoelen van bekende modernisten (Borsani, Kramer, Ratti, Le Corbusier, Breuer & Reich) uit zijn eigen woonkamer en plaatste er 6 prachtige zonnebrillen tegenover. 

Theo houdt van spelletjes!

Het enfant terrible van theo, eye-witness, brengt het kind in je terug naar boven. Een kinderspel… voor mensen die zichzelf niet te serieus nemen. Verbind de getallen in de juiste volgorde met elkaar en ontdek de tekening. theo deed dit al voor jou. 5 asymmetrische modellen, zoals het hoort, voor mensen met zin voor humor. 

Rock formations met een ruw kantje

Rotsformaties over heel de wereld zette ontwerper Patrick Hoet aan om deze opmerkelijke collectie, met een gekartelde bovenkant, te tekenenen. Door de monturen aan de bovenkant een andere kleur te geven, wordt het speciale van deze brillen extra benadrukt. 

De Millennials, wie zijn ze

De generatie die opgroeide met techniek en computers. Ze hebben mogelijkheden en keuzes te over. Maar ze willen liever niet te veel opvallen. Deze Mille Cinquante-collectie zal deze groep ongetwijfeld aanspreken! Simpel, maar de kleurcombinaties zijn fris en origineel. Vervaardigd uit titanium wat ze sterk en licht maakt. 

Kom snel naar de winkel om ze uit te proberen.