#

UW PRIVACY

PRIVACYVERKLARING VAN OPTIEK TER DUINEN

Beste klanten en bezoekers van onze website,

Naar aanleiding van de nieuwe Europese wetgeving rond de privacy van uw klantgegevens willen we u informeren. We respecteren de privacy van onze klanten en alle gebruikers van onze website. We dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw bestelling(en) zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Mochten wij uw gegevens voor andere doeleinden willen gebruiken, dan vragen we u daar expliciet de toestemming voor. We zullen uw persoonlijke gegevens ook niet aan derden verkopen en sommige data worden enkel aan glasleveranciers ter beschikking gesteld die zijn betrokken bij het uitvoeren van maatwerk bij uw bestelling

OPTIEK TER DUINEN gebruikt de gegevens van haar klanten op de volgende wijze:

  • Als u een optische bril of contactlenzen koopt bij ons, dan hebben we uw naam, geboortedatum, e-mailadres, adres, telefoonnummer en bestel- en meetgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Als u inschrijft voor een nieuwsbrief dan vragen we uiteraard om uw emailadres om u op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij ons zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, slaan wij met uw toestemming deze persoonlijke gegevens op. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over nieuwe producten en om u op de hoogte te houden van speciale aanbiedingen en acties. Wanneer u dit niet wenst, kunt u zich te allen tijde uitschrijven op onze nieuwsbrieven.
  • Als u bij ons een bestelling plaatst, bewaren wij uw gegevens op een computer. U kunt ten allen tijde uw gegevens raadplegen, laten verwijderen of aanpassen door contact op te nemen met ons. Dat levert ons allen gebruiksgemak op, omdat u die gegevens dan niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft door te geven. We bewaren de gegevens tot maximaal 20 jaar na uw laatste bestelling.

OPTIEK TER DUINEN verkoopt uw gegevens niet aan derden. Wij delen uw naam, geboortedatum en meetgegevens uitsluitend met leveranciers die uw maatwerk bestelling behandelen. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Feedback Indien u nog vragen mocht hebben over de privacy verklaring van OPTIEK TER DUINEN dan kunt u contact met ons opnemen.

We helpen u verder in het geval u informatie wilt hebben over het gebruik van uw gegevens of wanneer u deze wilt wijzigen. Onze privacy verklaring is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. Mocht u toch nog aanleiding zien voor een aanvulling, dan verwachten we graag een mail van U.